Referenties

“De coachingsessies bij Ardine gaven me de juiste handvatten om de dingen waar ik mee worstelde in het juiste perspectief te zien en aan te pakken. Ardine kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en veroordeelt niet. Ze gebruikt daarnaast een techniek die ‘actieve imaginatie’ heet. Door deze techniek kreeg ik veel zelfvertrouwen. Ze gaf me net dat zetje dat ik nodig had om aan de slag te gaan.”
Barbara, juridisch adviseur

“Ardine is een wijze therapeut. Ik ben ontzettend blij dat ik haar gevonden heb. Ze begrijpt mij. Ik heb mij erg positief ontwikkeld in de periode dat ik bij haar kwam. Ik had er elke keer veel aan om naar haar toe te komen. Zonder dat ik veel hoefde uit te leggen slaat zij de spijker op z’n kop. Ik ga altijd naar huis met een nieuw inzicht of iets waarmee ik aan de slag kan.”
Soraya, eigen zaak

“De gesprekken met Ardine zijn zeer plezierig. Er is geen oordeel; het nodigde mij uit ook zonder oordeel naar al mijn (on)vermogens te kijken en er bij te zijn.
Ardine is een kei in het snel, efficiënt en zeker ook liefdevol naar de kern gaan. Naar waar jij voor komt.
Ik heb vaker coaching gehad maar nooit eerder zo een gerichtheid en afgestemdheid ervaren. Het heeft mij geholpen mild te zijn en meer verbonden met mijzelf. Als je de kans hebt om gecoached te worden door Ardine – ik zeg: doen!!”
Joek, vastgoedbeheerder

“In mijn werk ontmoet ik velen die op een kwetsbaar moment staan in hun lichamelijke, en daardoor ook in hun emotionele, leven. Zonder enige terughoudendheid raad ik hen coaching aan om verder te komen. Toen ik zelf vastliep in de klassieke spagaat “werk/gezinsleven” voelde ik toch reserves om er met iemand aan te werken, en duurde het een jaar voor ik bij Ardine aanklopte. Tegen die tijd was ik emotioneel vastgelopen, had ik het gevoel geleefd te worden. Ik vind mezelf nuchter, en was wat sceptisch over de door Ardine toegepaste “actieve imaginatie”. Echter juist door die techniek, waarbij je nu eens niet moeilijk cerebraal hoeft te omschrijven wat er allemaal in je leven gebeurt, kreeg ik al snel een ongekend inzicht en daarmee een ommekeer in mijn gevoelsleven. Ik zag weer oplossingen, het bloed kon weer stromen. In een paar volgende sessies kwamen we tot concrete handvatten om mijn nieuw gevonden inzicht, en mijn zelfvertrouwen in de toekomst, uit te werken. Middels Ardine’s zeer prettige, menselijke coaching heb ik mijn plezier in mijn hobby’s en gezinsleven weer terug, ondanks een niet minder hectisch leven!”
Toon, arts-specialist

“De aanpak van Ardine was voor mij ontzettend efficiënt en doeltreffend. Ik heb in in paar sessies veel waardevolle inzichten en houvast gekregen. De visualisatie en het aanpassen van het innerlijk beeld zijn heel concreet waardoor ik het nog steeds in mijn dagelijks leven kan toepassen.”
Hanneke, eigen bedrijf

“Ardine heeft mij heel goed geholpen om mijn onderbewuste bewust te maken en beter om te gaan met de moeilijke tijd waar ik doorheen ging. Ik kreeg nooit het gevoel krijgt dat ik iets mankeerde of in een hokje geplaatst werd. Erg verfrissend, na mijn negatieve ervaringen met een eerdere psycholoog waardoor ik niet meer in therapie geloofde. Ardine heeft mij dit vertrouwen weer gegeven. De sessies werken, buiten de sessies om, onbewust door. Ik merkte dat oude patronen en denkwijzen heel subtiel veranderden, waardoor ik me beter ging voelen.”
Denise, zelfstandige; visual artist

“Ardine is een super fijne therapeut. Waar je bij anderen vaak je verhaal moet doen in minder dan een uur, neemt zij echt de tijd. Ze creëert een veilige omgeving, stelt goeie vragen en je kunt snel bij haar terecht. Ook als je even wilt stoppen en later de sessies weer wilt oppakken. Kan haar iedereen aanraden dus!”
Lucia K., Copywriter / trainer Diversiteit & Inclusie

“Veel is al opgeruimd dankzij de hulp van Ardine. Een lang proces met soms verbazingwekkende uitkomsten. Ardine biedt zekerheid en begrip, een luisterend oor dat ik nog sporadisch kan vinden. Dankzij haar kom ik verder, soms met het stellen van lichte opdrachten. Er is altijd een tip of advies die ik mee naar huis kan nemen.”
Bernard, gepensioneerd

“Ardine heeft mij ontzettend veel geholpen. Ik kon altijd snel terecht, ze neemt ruim de tijd voor iedereen en biedt zeer prettige en professionele psychologische ondersteuning. Hartelijk dank!”
Linda, student

“Dankjewel Ardine, je bent een deskundige, levenswijze en enthousiaste therapeut. Ik heb veel gehad aan de sessies met jou!” – Dianne