Aanpak

Mijn aanpak

Als coach en therapeut voer ik inzichtgevende en motiverende gesprekken met je, en zet ik psychotherapeutische technieken in. Hiernaast beschik ik als hypnotherapeut over een breed aanbod in hypnotherapie. Interventies kunnen bijvoorbeeld zijn: visualisaties, delenwerk, trance, EMDR, hypnotherapeutische, en vele praktische interventies, net wat bij jou past.

Eerste afspraak

Voor onze eerste afspraak nemen we de tijd. In deze intake bekijken we wat er aan de hand is, hoe dit jou raakt en hoe jij ermee omgaat. We bespreken hoe we het aan gaan pakken. Samen maken we een plan op maat. Zelf sta je hierbij als cliënt centraal. We werken aan jouw hulpvraag, en dat wat je wilt bereiken, met gesprekstherapie, ruimtelijke sessies, psychosociale interventies en hypnotherapie. Als het zo uitkomt kun je bij de eerste keer al kennis maken met mijn manier van werken, en ga je meteen aan de slag.

Mijn sessies duren in principe een uur. Voor specifieke interventies is het soms goed om meer tijd te nemen; dit plannen we uiteraard geheel in overleg. Of we elke week een afspraak maken, of eens in de twee weken, hangt af van je wensen en uiteraard ook van je agenda. Vaak beslaat een traject tussen de vijf en vijftien sessies; soms ook langer.

Ben je benieuwd of dit ook jou kan helpen? Wanneer je geïnteresseerd bent, maken we een eerste, vrijblijvende, afspraak om te zien of dit iets voor je is.

Tijdens een intake kun je vrijblijvend kennismaken met mijn manier van werken.